VESTE grea la Rapid chiar inainte de meciul cu Chiajna! Giulestenii trebuie sa ia o DECIZIE urgenta:

VESTE grea la Rapid chiar inainte de meciul cu Chiajna! Giulestenii trebuie sa ia o DECIZIE urgenta:

Rapid are meci luni, cu Chiajna, insa a ramas fara firma de securitate.

Compania care asigura paza la stadionul Giulesti are de incasat niste bani, restante, de la clubul Rapid. Sumele nu au fost platite, iar discutiile pe aceasta tema se poarta deja de cateva saptamani.

Meciul cu Concordia e in pericol sa nu se mai joace, asta daca Rapid nu rezolva problema cu paza la stadion. Astazi, giulestenii au primit o notificare de reziliere a contractului de la acea firma.

Datoriile se pot plati in cele patru zile ramase, apoi se poate face o noua intelegere; Rapid poate gasi si o alta firma cu care sa semneze de urgenta un contract, in cazul in care nu se rezolva problema actuala.

"Avand in vedere platile debitelor efectuate cu intarziere, dupa data scadentei, cat si faptul ca si in prezent se inregistreaza debite restante ale facturilor emise de subscrisa in baza relatiei contractuale si, intrucat nu s-a dat dat curs solicitarii noastre de a se achita, in avans, serviciile prestate, va notificam rezilierea tuturor contractelor", se arata in notificarea primita de Rapid, potrivit DolceSport.

Rapid - Concordia Chiajna ar trebui sa se joace luni, de la ora 20:30.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies