Veste excelenta pentru fanii Stelei, dupa intalnirea lui Duckadam cu reprezentantii Armatei: Steaua, in Ghencea din sezonul viitor

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Mai 2016, 17:31

	Veste excelenta pentru fanii Stelei, dupa intalnirea lui Duckadam cu reprezentantii Armatei: Steaua, in Ghencea din sezonul viitor

Citeste si: Iordanescu a luat decizia finala! Selectionerul se retrage definitiv din fotbal dupa Euro

Helmuth Duckadam a fost zilele trecute la intalnirea cu reprezentantii Armatei si e convins ca situatia absurda prin care trece Steaua, de un an si jumatate, se va rezolva chiar in aceasta vara.

Din sezonul viitor, Steaua s-ar putea reintoarce in Ghencea, pentru a folosi, cel putin, baza de pregatire.

"Dupa aceasta intalnire de la Casa Armatei, chiar sunt optimist. Intr-o luna sau doua se va gasi o solutie. Pe mine m-a deranjat, i-a spus si domnului Talpan, si domnului Boroi, ca s-a cerut desfiintarea echipei.", a spus Duckadam.

Generatia '86 a Stelei s-a reunit pentru a celebra 30 de ani de la cea mai mare performanta a fotbalului romanesc - castigarea Cupei Campionilor Europeni.

Fostii jucatori si membri ai staff-ului tehnic s-au reunit la Cheile Gradistei, iar pe 9 mai vor participa la un eveniment dedicat lui Mihaita Nesu, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

VIDEO. Interviu cu Vlad Voiculescu: ”Am primit mai multe amenințări cu moartea”
BRAT
Modifică setările cookies