Veste buna pentru Ovidiu Popescu: NU are fractura! Cat sta dupa accidentarea horror din meciul cu Iasi!

Veste buna pentru Ovidiu Popescu: NU are fractura! Cat sta dupa accidentarea horror din meciul cu Iasi!

CSMS Iasi 0-2 Steaua / Ovidiu Popescu a ajuns la spital dupa accidentarea din minutul 6 al partidei de la Iasi. 

Popescu a fost accidentat grav de Alexandru Boiciuc in nminutul 6 al partidei dintre Iasi si Steaua, castigata de stelisti cu 2-0 in urma golurilor marcate de Tamas si Dennis Man.

Popescu a fost transportat imediat la spital, iar Boiciuc a fost eliminat. Reghecampf l-a introdus pe teren in locul lui Popescu pe Man abia in minutul 14, tanarul jucator fiind lasat sa se incalzeasca pentru a evita o accidentare.

Primul verdict al medicilor de la Iasi a fost unul bun pentru stelistul Popescu, a anuntat Reghecampf. Jucatorul nu are fractura ci o entorsa de gradul doi, insa va avea nevoie de un repaus intre 4 si 6 saptamani. Daca era fractura, perioada de recuperare putea sa ajunga si la 6 luni!

"Imi pare rau ca Ovidiu Popescu a avut parte de un asemenea atac. Sper sa nu lipseasca foarte mult. Are o entorsa de gradul II. A avut noroc mare, daca il prindea cu piciorul pe pamant, avea piciorul rupt acum. A fost un atac al unui jucator tanar care isi doreste foarte mult.", a declarat Reghecampf la Dolce.

Popescu va fi consultat si de medicii de la Bucuresti. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies