Veste bună pentru Gaz Metan! Primăria a ”pompat” o sumă importantă de bani în conturile clubului

gaz metan Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 14:39
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 14:42

Clubul Gaz Metan, cu grave probleme financiare, a anunţat că a primit un milion de lei din partea Primăriei Municipiului Mediaş.

"Primăria Municipiului Mediaş este în continuare alături de Clubul Gaz Metan. Suma de un milion de lei, promisă de către Primarul Gheorghe Roman şi care a fost aprobată de către Consiliul Local Mediaş, a fost virată în contul clubului.

Gaz Metan, ajutor din partea autorităților locale

Mulţumim pe această Primăriei Mediaş şi Primarului Gheorghe Roman pentru că sunt în continuare alături de noi în aceste momente grele pe care le traversăm!

Totodată, ne exprimăm speranţa că va rămâne în continuare alături de noi şi ne dorim ca şi compania SNGN Romgaz, sponsorul principal al echipei, să rămână acelaşi partener de încredere. Acelaşi lucru îl aşteptăm şi de la compania Transgaz, dar şi de la alţi potenţiali susţinători, pentru a putea depăşi împreună momentul actual", se arată în comunicatul grupării, potrivit News.ro.

Clubul Gaz Metan se confruntă cu grave probleme financiare, iar opt jucători şi-au reziliat contractele. Trei dintre aceştia, Vlad Morar, Răzvan Grădinaru şi Gabriel de Moura, au semnat cu Dinamo, rivală a medieşenilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

Antrenorul echipei Gaz Metan, Ilie Poenaru, a avut, joi, o discuţie cu conducerea clubului, iar la capătul acesteia a declarat că va părăsi gruparea ardeleană.

Meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaş va avea loc, vineri, de la ora 19.55, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

Gaz Metan Mediaş ocupă locul 14, de baraj, în clasamentul Ligii I, cu 22 de puncte, iar Dinamo este pe 15, retrogradabil, cu 13 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!