Liga 1

Veste buna pentru Galca! Tamas revine pe teren mai repede decat se anticipa: "E in ultima faza a recuperarii, va juca in curand"

Gabi Tamas este in ultima faza a recuperarii dupa accidentarea la genunchi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Februarie 2015, 13:17
Data actualizarii: Duminica 15 Februarie 2015, 13:35

Oficialii Stelei anunta ca Tamas va fi folosit cat de curand de Costel Galca.

Acesta se reface dupa o accidentare grava suferita la genunchi anul trecut, ce l-a tinut pe margine mai multe luni, insa recuperarea sa este in ultima faza, fundasul neavand nevoie de alte investigatii suplimentare.

"Gabriel Tamas se afla in ultima faza a recuperarii dupa operatia suferita in 2014 la nivelul ligamentelor incrucisate, este sub atenta supraveghere a departamentului medical al clubului nostru si nu se va deplasa la Roma pentru un control, acest lucru nefiind necesar. Orice alta informatie aparuta in presa cu privire la acest subiect este rodul unor nascociri! Jucatorul se simte foarte bine, efectueaza antrenamente normale alaturi de coechipieri si va face parte, in scurt timp, din lotul disponibil pentru meciurile oficiale."

Tamas a fost transferat de Steaua in aceasta iarna de la Watford, dupa ce a evoluat in doar 7 partide. Tamas a jucat in ultimii 5 ani in Anglia insa nu a bifat foarte multe prezenta, avand insa si o experienta nereusita la CFR Cluj, la care a stat doar cateva zile, nejucand niciun meci.

Modifică setările cookies