Liga 1

Verdictul medicilor pentru Alexandru Mateiu. Ce a pățit după duelul cu Izata și ce dorință are pentru adversar

Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, cu 1-0, în etapa a șasea din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 13:44
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 13:55

Victoria obținută de echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a fost umbrită de un incident care s-a petrecut în ultimele minute ale meciului. 

Diogo Izata l-a lovit cu cotul în față pe Alexandru Mateiu, cauzându-i acestuia un traumatism puternic, în urma căruia s-a umplut de sânge și i-au fost rupți doi dinți. A fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-l stabilizat pe jucătorul craiovenilor. 

Potrivit informațiilor DigiSport, Alexandru Mateiu a primit un diagnostic dur din partea medicilor în urma investigațiilor la care a fos supus: "Mateiu are fractură de incisivi. Jucărtorul nu știe dacă poate să mânânce, are gura plină de sârme. Mi-a trimis niște fotografii, dar nu pot fi date la televizor. Este ceva horror!".

"Izata a schimbat mai multe mesaje cu Mateiu de aseară și până acum. Diogo și-a prezentat scuze, iar Mateiu, prin intermediul acestei emisiuni, ne-a rugat și face un apel către cei care vor judeca acest caz, mai exact Comisia de Disciplină, să nu-l suspende prea mult pe jucătorul Gazului, pentru că nu l-a lovit intenționat", se arată în informațiile oferite de aceeași sursă.

Reacție dură din partea lui Ion Crăciunescu
 

"Urmează Comisiile acum. Când ai așa ceva și nenorocești niște oameni, dați-le, fraților, 3 luni, 5 luni de suspendare pentru așa ceva! Fotbalul nu e cu cotul în gură. Nu suntem nici la box!", a fost reacția dură a lui Ion Crăciunescu, la "Fotbal Club" de la DigiSport.

"Nu poți să nu dai roșu când vezi așa ceva, gura plină de tifon, plin de sânge și tu nu îi dai roșu", a adăugat acesta.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies