Vasluiul REINVENTEAZA fotbalul total! "Ne bagam CAPUL in ghetele lor! Trebuie sa obtinem scorul care ne califica"

Autor: Sport.ro
Marti 02 August 2011, 18:06

Vasluiul a pierdut turul de la Arnhem cu Twente, 0-2, dar schimba tactica si e sigura de victorie in returul de la Piatra Neamt.

Hizo spune ca baietii sai sunt gata de sacrificiu in partida cu Twente.

"Dam peste o echipa puternica, care nu mai departe de acum trei zile a castigat Supercupa Olandei in dauna celor de la Ajax. Twente domina cu autoritate, de doi ani, fotbalul olandez. Twente are sapte internationali ce provin din tari cu un fotbal putin mai dezvoltat decat al nostru.

In partida tur, daca ar fi fost sa jucam impotriva oricarui adversar, dar nu cu Twente, reuseam sa inscriem. Ne-am lovit, insa, de doi fundasi centrali, colosi ai fotbalului olandez. Acum, daca va fi necesar, vom face sacrificii uriase. Incercam sa ne autodepasim, iar la nevoie baietii mei isi pun capul in gheata adversarului pentru un rezultat care sa asigure calificarea", a spus Hizo.

Atacantul costarican Bryan Ruiz este considerat de Hizo principalul pericol pentru Vaslui. "Chiar duminica a reusit sa marcheze un gol fantastic in poarta celor de la Ajax. Este genul de jucator care poate inventa o faza decisiva din care sa inscrie. Asa s-a intamplat si la partida de duminica, impotriva lui Ajax. Normal ca au si ei puncte slabe, chiar suficient de multe, insa le pastrez pentru mine", a mai afirmat antrenorul echipei moldovene.

Sursa: Mediafax

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT