Vasile Miriuta a rabufnit! Declaratie cu bataie catre Anamaria Prodan: "Hienele vor sa-si aduca antrenorii la Dinamo, dar eu sunt AICI"
Sambata 04 Noiembrie 2017, 15:59

Vasile Miriuta a rabufnit! Declaratie cu bataie catre Anamaria Prodan: "Hienele vor sa-si aduca antrenorii la Dinamo, dar eu sunt AICI"

Vasile Miriuta are un mesaj pentru "impresarii care vor sa-si aduca antrenorii la Dinamo". Tehnicianul a izbucnit la ultima conferinta de presa.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Vasile Miriuta e suparat. Si nu doar pe forma slaba a elevilor sai si pe faptul ca acestia au petrecut in cantonament. Miriuta a aflat ca "unii impresari isi propun antrenorii la Dinamo".

"Acum, n-am ce sa mai comentez, sunt ca un catelus, las coada jos si vreau sa fac rezultate. Cred ca voi avea rezultate la Dinamo!

Si atunci voi spune tot ce am pe suflet. N-am nicio presiune suplimentara ca trebuie sa duc echipa pe loc de Play Off pana la finalul lui 2017. La cate hiene sunt la Bucuresti, daca mai gandeam si negativ...

Daca eram negativ, ma mancau de mult hienele. Sunt multi impresari care isi doresc sa-si aduca antrenorii la Dinamo. Dar deocamdata eu sunt aici si vreau sa-mi fac treaba. Apoi, conducerea va decide ce se intampla cu Miriuta", a spus antrenorul.

In ultimele zile s-a speculat pe seama faptului ca Dan Alexa, acum la Dunarea Calarasi, liderul ligii secunde, a fost propus la Dinamo.Ziua Sentinței. Ce scenarii sunt posibile pentru Dragnea la Instanța Supremă