"Va spun ca cineva va cumpara brandul Steaua si o va lua din Liga a 4-a" Scenariul unei legende din Ghencea despre viitorul Stelei

"Va spun ca cineva va cumpara brandul Steaua si o va lua din Liga a 4-a" Scenariul unei legende din Ghencea despre viitorul Stelei

Steaua se muta in Liga a 4-a? Asta este scenariul unei legende din Ghencea. E sigur ca cineva va cumpara brandul si o va lua de la zero.

In ciuda faptului ca Valeriu Argaseala sustine ca nu este nicio legatura intre palmares si brandul Steaua, Tudorel Stoica, fostul mare jucator din Ghencea, sustine ca acest lucru nu este tocmai adevarat si il acuza pe Argaseala ca minte suporterii.

Tudorel Stoica este sigur ca brandul "istoric" va fi cumparat, iar alaturi de FCSB o sa apara si Steaua, din liga a 4-a, care va strange in spatele ei marea masa a suporterilor stelisti.

"Cea mai mare problema este ca FCSB nu mai are nicio legatura cu Steaua. Actuala echipa nu mai are nici emblema, nici culorile, nici palmaresul. Un domn colonel, juristul clubului, s-a zbatut foarte mult pentru ca CS Steaua sa castige aceste trei lucruri si a reusit”

”Presedintele Valeriu Argaseala, care a spus ca Steaua n-a pierdut palmaresul, minte suporterii! Nu se poate asa ceva."

"L-am auzit pe Gigi Becali care a spus ca ar fi de acord cu vanzarea clubului pentru o suma de 40-50 de milioane de euro. Cred ca si cu 45.000.000 de euro ar fi o afacere foarte buna pentru el. De aceea spun ca doua-trei milioane de euro catre Clubul Sportiv, proprietarul palmaresului, n-ar fi una foarte mare si ar rezolva si problemele."

"In cazul in care Gigi Becali nu va plati brandul, atunci palmaresul va ramane la CS Steaua. Si va spun eu ca se va gasi cineva care sa cumpere acest brand si o va lua din liga a 4-a. Dar, cu suporterii in spate si cu tot trecutul, Gigi va pierde mult mai mult decat daca va negocia cu Armata”, a declarat Tudorel Stoica la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies