"V-ati saturat sa zica toti ca suntem loseri?" Radoi a intrat in vestiar si le-a tinut in discurs ca in filme jucatorilor Stelei

"V-ati saturat sa zica toti ca suntem loseri?" Radoi a intrat in vestiar si le-a tinut in discurs ca in filme jucatorilor Stelei

Satul de umilintele din ultima perioada, Radoi le-a tinut un discurs impresionant jucatorilor inainte de meciul cu Craiova. Returul cu Rosenborg e joi, ora 21:00, la ProTV!

Intors din drum de Becali dupa ce si-a dat demisia, Radoi e hotarat sa redreseze situatia echipei, aflata in pragul eliminarii din Europa si departe de primul loc in Liga I.

Radoi a intrat in vestiar si a facut apel la orgoliul jucatorilor sai inainte de meciul cu Craiova. Acestia au raspuns si au reusit sa se impuna cu 2-1 prin golul marcat de Tade din penalty in minutul 85. Steaua merge acum in Norvegia sa incerce o minune cu Rosenborg, o revenire de la 0-3!

"V-ati saturat sa rada lumea de noi? V-ati saturat sa zica toti ca suntem niste loseri? Demonstrati-le cine sunteti. Inchideti-le gura! De ce nu le reamintiti la fiecare meci ca voi sunteti campionii Romaniei si ca voi ati dominat ultimele trei campionate? Dovediti ca meritati sa imbracati tricoul Stelei si nu va bateti joc de el! De azi trebuie sa aratam ca o mare familie si sa demonstram ca noi suntem cei mai buni din Romania", le-a spus Radoi jucatorilor potrivit Gazetei Sporturilor.

Condamnat sa stea lipit de banca de catre FRF, Radoi nu s-a bucurat la golurile Stelei de ieri. Nici macar nu s-a ridicat de pe banca la reusitele lui Stanciu si Tade. Pedrazzini a dat indicatiile.

"Jucam pentru onoare cu Rosenborg!", a anuntat italianul.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies