"V-as lua stelele de pe umeri, domnilor generali!" Traian Basescu se implica in scandalul FCSB-CSA

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Aprilie 2017, 12:20

	"V-as lua stelele de pe umeri, domnilor generali!" Traian Basescu se implica in scandalul FCSB-CSA

"Nu va place farfaraua Gigi Becali? Nici mie, dar asta este alta socoteala", a scris fostul presedinte al Romaniei pe Facebook.

Traian Basescu a scris un mesaj pe Facebook, prin care isi exprima dezamagirea fata de demersul Ministerului Apararii de a infiinta o echipa de fotbal.

"O noua echipa departamentala? Asta nu se poate in fotbalul profesionist."

"Cred cumva generalii ca vor mai putea transfera fotbalisti prin incorporare sau dandu-le grade militare la apelul de seara? Nici asta nu se mai poate.
Pana una alta, ce au reusit generalii a fost sa stearga din fotbalul european numele respectat si de traditie “Steaua Bucuresti”. Pentru isprava asta eu v-as cam imputina stelele de pe umeri domnilor generali."

"Oare nu se gaseste un om lucid (Seful Statului Major al Armatei sau Ministrul Apararii) care sa le spuna generalilor rosi de pasiunea reinfiintarii unei echipe de fotbal ca problemele lor sunt legate apararea tarii, de dotarea armatei, de situatia trupelor din Afganistan, de situatia de securitate din Marea Neagra sau de la frontiera de Nord si de Est?"

"Armata trebuie sa inteleaga faptul ca fotbalul bugetar s-a incheiat si ca fotbalul de performanta a devenit o afacere privata."

"A…Nu va place farfaraua Gigi Becali? Nici mie, dar asta este alta socoteala…pana una alta, el finanteaza echipa din banii lui si nu de la bugetul de stat.", a scris Traian Basescu pe pagina de Facebook.

Mesajul complet:

Summitul Formatului București, B9, găzduit de Iohannis. La discuții participă Biden și Stoltenberg
BRAT
Modifică setările cookies