Liga 1

Ușă închisă pentru Dinamo! FC Voluntari a reacționat ferm: "Nu poate face obiectul unui transfer"

Dinamo a primit replica de la FC Voluntari, după ce formația din "Ștefan cel Mare" s-a arătat interesată de un jucător al ilfovenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 19:42
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 19:42

Dinamo ar fi intenționat să îl transfere pe fundașul portughez Ricardinho (27 de ani), de la FC Voluntari, însă ilfovenii au emis un comunicat de presă în care au lămurit situația.

FC Voluntari: "Ricardinho a semnat prelungirea. Nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo"

FC Voluntari a anunțat că Ricardinho a semnat prelungirea contractului până în 2024, astfel că portughezul nu mai este disponibil pentru transfer, cel puțin nu pentru unul gratis.

Bogdan Bălănescu, directorul general al ilfovenilor, le transmite conducătorilor lui Dinamo și ai altor cluburi interesate să contacteze mai întâi clubul pentru un eventual transfer, nu direct jucătorul.

"Ca urmare a ultimelor informații apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:

1. Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda a semnat prelungirea contractului cu FC Voluntari. Ricardinho este jucatorul echipei noastre pana la data de 30 iunie 2024 !

Prin urmare nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo București sau la un alt club!

2. Marcelo Lopes si Ricardinho nu se afla cu echipa in pregătire din cauza unor probleme familiale. Ei au fost învoiți și se vor alătura formației noastre în urmatoarele zile, în cantonamentul din Antalya !

3. Rugăm cluburile interesate de jucătorii echipei FC Voluntari să contacteze mai întâi reprezentanții clubului și NU direct jucatorii ! Așa este normal și profesionist!", se arată în comunicatul emis de FC Voluntari și semnat de Bogdan Bălănescu.

Ricardinho, pe numele complet Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda, joacă la FC Voluntari din 2018, iar până acum a strâns 91 de meciuri și nouă goluri. În actuala stagiune, portughezul a fost folosit în 22 de meciuri, a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Ricardinho, conform transfermarkt.com
Modifică setările cookies