Kurtos URIAS pentru stelisti la meciul cu Sepsi! "Fara imnuri secuiesti. Fara anunturi in maghiara!" :)) Raspunsul fanilor
Miercuri 27 Septembrie 2017, 10:41

Kurtos URIAS pentru stelisti la meciul cu Sepsi! "Fara imnuri secuiesti. Fara anunturi in maghiara!" :)) Raspunsul fanilor

Kurtos URIAS pentru stelisti la meciul cu Sepsi! "Fara imnuri secuiesti. Fara anunturi in maghiara!" Raspunsul fanilor dupa oferta patronului de la Sepsi.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Patron la Sepsi, dar si la o brutarie din Sfantu Gheorghe, Laszlo Dioszegi vrea sa le faca o surpriza fanilor Stelei la meciul din weekend.

Dioszegi planuieste sa le ofere suporterilor un colac secuiesc urias! Specialitatea ar urma sa aiba nu mai putin de 15 metri si va fi preparata in ziua dinaintea partidei, la Sfantu Gheorghe, in cadrul Festivalului Deliciilor Dulci.

"Ne-am gandit ca ar fi un gest frumos sa oferim acest kurtos kolacs. Vrem sa facem asta ca sa aratam ca suntem ospitalieri", a spus Dioszegi.

Stelistii sunt gata sa accepte cadoul, dar cer ca imnul secuiesc sa nu fie cantat inaintea partidei si ca anunturile in maghiara sa lipseasca de pe stadion.

"Fara imnuri secuiesti pe stadioane romanesti! Un gest de respect al patronului celor de la Sepsi ar fi sa nu puna imnul secuiesc inainte de meci si sa se renunte la traducerea efectuata de crainic in limba maghiara", scrie Peluza Ros Albastra le Facebook.Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”