URMEAZA CUTREMURUL LA DINAMO! Uhrin se vede dimineata cu Negoita, Prunea poate sa PLECE! Informatii EXCLUSIVE

URMEAZA CUTREMURUL LA DINAMO! Uhrin se vede dimineata cu Negoita, Prunea poate sa PLECE! Informatii EXCLUSIVE

Dinamo e la 5 puncte de locul 6. Are un meci in plus disputat fata de echipele cu care se lupta.

Iarna nu se anunta deloc linistita in Stefan cel Mare. Negoita n-a reusit sa vanda clubul, jucatorii au restante, iar Uhrin e nemultumit. Cehul a salvat aparitia 'cainilor' in ultimele luni, insa nu vrea sa continue in orice conditii. Conform surselor www.sport.ro, maine va avea loc o intalnire decisiva intre Uhrin si patronul Ionut Negoita.

Sunt sanse mari ca Florin Prunea sa plece in perioada urmatoare. Managerul general are contract pana in vara, insa si-a garantat functia cu prezenta in play-off, un obiectiv care poate fi ratat al 3-lea an la rand de Dinamo.

Primul fotbalist care pleaca e Mihai Popescu. Fundasul i-a transmis lui Uhrin ca vrea despartirea de club, astfel ca n-a fost nici in lot cu Botosaniul. Dinamo low-cost, versiunea 2020, are sanse mari sa existe si fara Montini sau Nistor! Italianul e in ultimele luni de contract si mai poate fi vandut doar in ianuarie pentru a nu fi trecut la pierderi financiare, iar Nistor e gata sa asclulte ofertele echipelor interesate.

La Dinamo se vor reduce salariile si va fi inceputa o noua reorganizare. Chiar si in acest scenariu negru, Uhrin vrea promisiuni ca va fi sustinut in totalitate de conducere pentru a ramane pana la finalul campionatului. Cehul isi doreste de asemenea sa poata alege el jucatorii care vin la echipa.

Negoita a spus ca va sustine Dinamo cel mult pana in vara lui 2020. Clubul e disponibil pentru un leu, insa niciun investitor nu a intrat in ultimele saptamani la negocieri cu actualul patron.

Citeste si:Dinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies