Urmatorul TITULAR al Stelei pe care il vinde Becali. "Sunt negocieri, daca primeste suma ceruta, pleaca si el sigur!"

Steaua poate continua seria transferurilor fabuloase din ultimii ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 August 2016, 18:46
Data actualizarii: Luni 29 August 2016, 18:46

Steaua l-a vandut pe Stanciu in Belgia, la Anderlecht, pentru 9,8 milioane de euro. Urmatorul care poate pleca este Adi Popa, impresarul sau, Anamaria Prodan, recunoscand ca exista negocieri pentru acesta:

"Pentru Adi Popa nu este nimic sigur, asteptam zilele astea. Mai sunt cateva zile si speram sa rezolvam, daca nu pentru Adi nu este niciun fel de problema, va juca in Europa League si valoarea lui va creste si mai mult. Daca Becali primeste pretul corect, sigur va pleca si Popa. Sunte negocieri, dar nu cu Stuttgart.", a spus aceasta.

Anamaria Prodan a comentat si mutarile de trupe din lotul Stelei, Becali anuntand ca vrea in primul rand un atacant si un fundas, si apoi un fundas dreapta, care sa ii faca concurenta lui Enache:

" Daca Becali sau Reghecampf imi cer un fundas central si un atacant, am o lista cu propuneri, jucatori se gasesc, sa ai bani sa ii cumperi. Hamroun nu are nicio oferta venita pe numele lui, daca o primea pleca si el, ca si Nicusor.", a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies