Urmarile DEZASTRULUI din Bulgaria! Steaua, PARASITA de suporteri la Chiajna! Mesajul transmis de galerie

Urmarile DEZASTRULUI din Bulgaria! Steaua, PARASITA de suporteri la Chiajna! Mesajul transmis de galerie

Stelistii au mers in numar mare in Bulgaria, dar la Chiajna nu s-au mai prezentat. 

Steaua a ratat calificarea in grupele Champions League, motiv de suparare maxima pentru galeria echipei. Echipa lui Galca a pierdut cu 1-0 la Sofia in timpul regulamentar, iar apoi a ratat calificarea la lovituri de la 11 metri cu Moti in porta lui Ludogorets.

Au fost peste 2000 de stelisti la Sofia, plus cateva sute de bulgari, fani ai lui TSKA, galerie infratita cu Steaua. La Chiajna nu a mai venit nimeni pentru partida cu Viitorul din etapa a sasea din Liga I.

Suporterii Stelei au trimis un banner la meci: RESPECTATI-VA SUPORTERII, scria pe el. La partida au asistat reprezentanti ai celor doua peluze din Ghencea, Nord si Sud, fara sa scandeze. 

Stadionul de la Chiajna are 5000 de locuri, dar nu era plin la ora inceputului de partida. De obicei, stelistii se prezentau in numar mare la Chiajna, localitate aflata la cativa kilometri de Bucuresti.

Click aici pentru desfasurarea partidei dintre Viitorul si Steaua, cu multe surprize in echipa de start a Stelei! 

Suporterii Stelei au fost extrem de suparati dupa eliminarea rusinoasa din Bulgaria, iar la finalul partidei i-au certat pe jucatori. In plus, ultrasii l-au dezbracat pana la chiloti pe Latovlevici si au aruncat tricoul lui Pirvulescu pe pista de atletism a stadionului Vasili Levski. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies