Urgenta la FRF! Sandu a hotarat rejudecarea cazurilor lui Paraschiv si Szekely

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Martie 2008, 13:03
REJUDECAM PANA IESE BINE!
Mediafax// Presedintele FRF, Mircea Sandu, a solicitat Comisiei de Apel a FRF rejudecarea cazurilor jucatorilor echipei Otelul Galati, Gabriel Paraschiv si Janos Szekely, carora, in cadrul sedintei de joi, le-a redus suspendarile de la doua la o singura etapa, au precizat surse oficiale. 

Mircea Sandu a trimis, vineri, o adresa presedintelui Comisiei de Apel a FRF, Mugur Filipescu, cerandu-i rejudecarea si respingerea memoriilor celor doi fotbalisti in regim de urgenta.

Presedintele FRF sustine ca membrii comisiei au incalcat articolul 93, punctul 2, litera C din Regulamentul Disciplinar, care prevede ca se poate introduce un apel "cu exceptia cazului in care sanctiunea pronuntata este o suspendare de pana la 2 meciuri sau o luna inclusiv".

Mircea Sandu s-a autosesizat in baza articolului 38 din statutul FRF, conform caruia presedintele are dreptul sa verifice aplicarea si respectarea legislatiei in vigoare. Comisia de Apel a FRF se va intruni, astazi, la Casa Fotbalului, in regim de urgenta.

Comisia de Disciplina a FRF il santionase pe 5 martie pe Janos Szekely cu doua etape si 3.000 de lei penalitate financiara pentru pentru injurii si comportament nesportiv la adresa arbitrilor la finalul partidei Otelul Galati - Rapid (scor 0-1), din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. De asemenea, in urma acelui meci, Gabriel Paraschiv a fost suspendat doua etape si amendat cu 3.000 de lei pentru eliminarea de pe teren pentru doua cartonase galbene. Joi, Comisia de Apel a admis in parte memoriul clubului Otelul Galati, reducand suspendarile celor doi fotbalisti de la doua la o etapa.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Franța o va susține pe Kovesi la Parchetul European. Scrisoarea trimisă de Macron lui Iohannis
BRAT