"Unul e tehnic, al doilea e puternic, al treilea e CEL MAI MARCATOR!" MM vorbeste despre cele 3 transferuri ale Stelei din iarna

"Unul e tehnic, al doilea e puternic, al treilea e CEL MAI MARCATOR!" MM vorbeste despre cele 3 transferuri ale Stelei din iarna

Steaua se pregateste sa se intareasca din iarna.

In atac sunt cele mai mari probleme pentru echipa lui Reghe, mai ales dupa ce Tanase a aflat ca va sta 6 luni dupa o ruptura a ligamentelor.

MM Stoica spune pentru DigiSport ca Alibec, Gnohere si Keseru sunt principalele tinte.

"Trei stangaci, trei marcatori, trei jucatori puternici, trei jucatori cu aproximativ aceleasi calitati. Ma rog...Denis e un jucator mult mai tehnic, dribleaza foarte bine. Gnohere e poate cel mai puternic, iar Keseru probabil e cel mai marcator"

"Cu Denis a fost o intelegere, avand aprobarea celor de la Astra. Eu nu am avut nicio legatura, eu nu stiu decat ce mi-a zis mie patronul. Nu am dreptul sa particip la negocieri, nu ma ocup de asa ceva. M-as fi bucurat sa se rezolve, nu s-a rezolvat, inteleg ca vor mai fi discutii in continuare. Daca se va materializa, o sa aflati de la domnul Becali."

"Gnohere din ianuarie intra in ultimele 6 luni de contract si atunci vom putea sa discutam de el. Keseru e sub contrcat cu Ludogorets, are contract foarte mare, nu a existat in istoria fotbalului romanesc un contract care sa se ridice nici macar la jumatate din suma pe care o castiga Keseru acolo. Nu trebuie sa surpinda, Reghe nu poate sa vorbeasca de un jucator care e la Ludogorets. Nu cred ca ar fi dispus Keseru sa vina pe un salariu pe care il putem oferi noi. Nu cred, dar stiti foarte bine, e o opinie personala.", a declarat MM Stoica.

Citeste si:SteauaMM Stoica
VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul a semnat ordinul de înființare a comisiei pentru verificarea modului de raportare a deceselor Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies