U Cluj Cluj Arena Liga 1

Universitatea, data afara de pe Cluj Arena! Aproape retrogradata, finalista Cupei Romaniei a ramas si fara stadion! Alte 3 echipe vor sa joace la Cluj

Cu un picior in liga a doua si cu mari dificultati financiare, Universitatea Cluj mai primeste o veste grea - ramane si fara stadion.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2015, 16:45
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2015, 17:03

Universitatea Cluj se afunda tot mai mult. Cu un picior in liga a doua, formatia clujeana ar putea evolua din sezonul viitor pe un alt stadion, dupa ce societatea care administreaza Cluj Arena a decis sa nu mai prelungeasca intelegerea cu "Sepcile Rosii".

Dezvaluirea a fost facuta chiar de presedintele clubului ardelean, Vladut Munteanu, cel care a anuntat ca alte 3 formatii au trecut Cluj Arena in dosarele de licentiere de la FRF si UEFA.

U Cluj are datorii mari fata de societatea care administreaza Cluj Arena, iar clubul se afla intr-o situatie financiara tot mai precara, mai ales dupa ce patronul Florian Walter a disparut.

"Cand am fost la Comisia de Licentiere la Bucuresti, toata lumea era mirata, cum de noi nu avem contract cu stadionul, iar alte 3 echipe din Liga I - ASA Targu Mures, Pandurii si Craiova - aveau intelegeri semnate cu Cluj Arena, ca vor juca aici daca se califica in cupele europene. Nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat daca ar fi acceptat, la inceputul sezonului sau din retur, sa preia ei ticketing-ul, cum au facut cu toate echipele care au jucat pe acest stadion", a spus Vlad Munteanu, citat de siteul clujean stiridesport.ro

Universitatea trebuie sa stranga bani pentru a putea plati restantele, altfel s-ar putea vedea nevoita sa se multe pe o alta arena, fie in Gruia, ori cel mai probabil la Turda.

Modifică setările cookies