Liga 1

Universitatea Craiova sau FCSB? Răspunsul surprinzător oferit de jucătorul dorit de Gigi Becali și Mihai Rotaru 

Valentin Țicu este pe lista de achiziții a celor două pretendente la titlu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 16:00
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 16:06

Dominația CFR-ului din ultimii 4 ani le-a făcut pe FCSB și Universitatea Craiova să se întărească masiv în perioada de transferuri. Așa că, în fiecare campanie de achiziții conducătorii celor două echipe doresc să își asigure serviciile celor mai buni fotbaliști din țară. 

Doar că, de data aceasta, Mihai Rotaru și Gigi Becali au pus ochii pe un jucător din Liga 2. Este vorba de Valentin Țicu (21 ani), de la Petrolul Ploiești. 

Întrebat la ce formație ar dori să evolueze, căpitanul „lupilor galbeni” a precizat că dorește să se concetreze pe munca de la Petrolul, până la finalul sezonului, visul său fiind să joace în Liga 1 cu formația ploieșteană.

„Până la vară, muncesc ca să promovez. Ăsta e visul meu de mic: să joc cu Petrolul în prima ligă.

Petrolul (n.r.- întrebat la ce echipă ar vrea să joace, dintre FCSB și Universitatea Craiova)! Am pornit la un drum, muncesc de ceva timp ca să promovez, trag destul de mult și vreau să duc la capăt acest proiect”, a declarat Valentin Țicu pentru digisport

După 16 etape, Petrolul este lider în Liga 2, cu 42 de puncte, la 7 puncte peste Hermannstadt și cu 9 puncte mai mult decât U Cluj, ocupanta locului trei. 

Valentin Țicu a bifat toate cele 16 meciuri, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere două pase decisive.

Modifică setările cookies