Universitatea Craiova l-a pierdut pe internaționalul român: „A căzut! Mai căutăm!” Anunțul lui Sorin Cârțu 

Universitatea Craiova CSU Craiova Raul Oprut Sorin Cartu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 08:30
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 08:31

Universitatea Craiova nu a reușit să-l aducă pe jucătorul pe care Edward Iordănescu a contat în ultimele două meciuri ale echipei naționale. 

În această iarnă, Universitatea Craiova l-a cumpărat pe Alexandru Ișfan (22 ani) de la FC Argeș. Oltenii au plătit 650.000 de euro pentru atacantul pe care și l-au securizat până în 2026. Însă, gruparea din Bănie nu se oprește aici cu achizițiile. 

Raul Opruț nu va ajunge la Universitatea Craiova în această iarnă 

Universitatea Craiova a încercat să-l aducă în această pauză competițională și pe Raul Opruț (25 ani). Numai că FC Hermannstadt nu a vrut să renunțe la fundașul ei stânga ușor, pretențiile financiare ale sibienilor fiind foarte ridicate, după cum a anunțat Sorin Cârțu (67 ani). Tot președintele oltenilor a precizat că negocierile între două părți s-au oprit și că jucătorul nu va mai ajunge sub comanda lui Eugen Neagoe (55 ani). 

„Cu Opruţ a căzut. S-a făcut o ofertă. Nu s-a acceptat. A fost o negociere, vor mai mult, prea mult pentru România. Îi lăsăm să vândă afară. Mai căutam, mai avem timp până în februarie. Dacă găsim acum e bine, dacă nu, avem timp”, a declarat Sorin Cârţu pentru as.ro. 

Raul Opruț este format de academia de fotbal a lui Chievo, unde a evoluat la aproape toate categoriile de vârstă. Acesta a ajuns în România în vara lui 2019, iar în 3 sezoane și jumătate la FC Hermannstadt a adunat 122 de meciuri, în care a marcat 2 goluri și a oferit 9 pase decisive. 

Evoluțiile bune sub comanda lui Marius Măldărășanu (47 ani) l-au propulsat pe Raul Opruț la echipa națională. Edward Iordănescu (44 ani) l-a utilizat în jocurile de verificare de la finalul lui 2022, contra Sloveniei, 1-2, și Republicii Moldova, 5-0. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!