Universitatea Craiova Dani Coman Marian Copilu Mihai Rotaru Superliga

Universitatea Craiova i-a găsit în locuitor lui Marian Copilu! Pe cine dorește Mihai Rotaru în Bănie 

Universitatea Craiova caută un nou președinte executiv, după plecarea lui Marian Copilu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 08:59
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 08:59
La o zi după victoria Universității Craiova cu Petrolul, scor 2-1, oltenii au rămas fără unul dintre cei mai importanți oameni din conducere. Marian Copilu a decis să părăsească postul de președinte executiv și a explicat că se va retrage din fotbal.
 
„Vreau să fiu mai aproape de familie! Renunț la fotbal”, a spus Marian Copilu, pentru Fanatik.

Mihai Rotaru îl vrea pe Dani Coman la Universitatea Craiova 

Însă Mihai Rotaru mai dorește un om la conducerea clubului. Finanțatorul oltenilor l-ar vrea pe Dani Coman pentru postul vacant lăsat pe Marian Copilu, conform gsp
 
Cu fostul portar în organigrama clubului, FC Hermannstadt a promovat în Superligă și a avut un start fulminant de sezon. Doar că problemele financiare l-au făcut pe Dani Coman să demisioneze de la echipa din Sibiu. 
 

Activitatea lui Marian Copilu 

Marian Copilu a semnat cu Universitatea Craiova în luna ianuarie a acestui an. La momentul prezentării, oltenii îl descriau drept „omul care a contribuit la cele mai mari performanțe al echipei CFR Cluj”.
 
Printre transferurile făcute de Marian Copilu la Universitatea Craiova se numără și cel al lui Giedrius Arlauskis. Portarul lituanian a debutat chiar duminică seară în poarta oltenilor, la meciul cu Petrolul, câștigat cu 2-1.
 
Înainte de a ajunge la Universitatea Craiova, Marian Copilu a câștigat din postura de președinte patru titluri la CFR Cluj și două Supercupe. În 2019, el a fost desemnat cel mai bun președinte de club în cadrul Galei Fotbalului Românesc.
Modifică setările cookies