Universitatea Craiova Nicusor Bancu valentin ticu Superliga

Universitatea Craiova are înlocuitor pentru căpitanul Bancu! Jucătorul din Liga 1 pe care au pus ochii oltenii 

Nicușor Bancu (30 ani) va lipsi o perioadă îndelungată de timp după accidentarea suferită în meciul cu Rapid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 15:30
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 15:32

Căpitanul Universității Craiova a fost operat în Italia după accidentarea de la genunchi și va lipsi pe teren între 4 și 6 luni. Nicușor Bancu era o piesă importantă în echipa lui Mirel Rădoi, astfel că oficialii oltenilor au început deja să caute variante de înlocuire și au găsit un nume chiar în prima ligă. 

Perioada de mercato din iarnă anunță mutări interesante, iar Univeristatea Craiova a pus ochii pe înlocuitorul lui Bancu de la o nou-promovată. Conform gsp, Mihai Rotaru și-ar dori să îl transfere pe Valentin Țicu (22 ani) de la Petrolul Ploiești. 

Valentin Țicu, în atenția Universității Craiova

Tânărul jucător de la Petrolul are prestații bune în acest sezon și reprezintă o variantă pentru înlocuirea lui Nicușor Bancu. Bogdan Vătăjelu este soluția din lot pe postul de fundaș-stânga, însă patronul oltenilor este interesat de Țicu. 

Valentin Țicu poate juca atât ca mijlocaș stânga cât și ca fundaș stânga, iar în acest sezon a strâns 20 de meciuri în tricoul ploieștenilor, având și două assist-uri. Tânărul jucător a bifat și trei prezențe la naționala U21 a României. 

Modifică setările cookies