"Unde sa plec?" Trebuia sa fie urmatorul transfer de milioane al Stelei, dar in 2015 a PIERDUT TOTUL. Care e situatia lui acum

"Unde sa plec?" Trebuia sa fie urmatorul transfer de milioane al Stelei, dar in 2015 a PIERDUT TOTUL. Care e situatia lui acum

Trebuia sa fie unul dintre viitoarele produse de export ale Stelei, dar forma din 2015 i-a distrus cota si sansele unui transfer important din vara.

Alex Chipciu spune ca nu mai spera la un transfer din aceasta vara. Nu s-a gandit niciodata sa plece, dar dupa forma aratata in acest retur de campionat nici nu are cum sa creada ca o mutare poate fi posibila.

"Unde sa plec? Am avut un retur foarte slab, nu pot sa mint. Ma gandesc doar la Steaua. Si cand jucam bine ma gandeam doar la Steaua. Cand va fi sa plec, voi pleca si atunci vom discuta despre asta.", a declarat Chipciu.

7 jucatori vrea Becali din vara la Steaua. Chipciu nu vrea sa comenteze mutarile promise de patronul echipei:

"Nu pot sa-mi dau eu cu parerea despre aceste lucruri (n.r.:transferurile din vara). Sunt oameni mult mai indreptatiti sa vorbeasca despre asta. Domnul Gigi Becali e patronul echipei si poate sa faca ce vrea"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incident grav într-un avion Tarom. Unui co-pilot i s-a făcut rău chiar în timpul zborului
BRAT
Modifică setările cookies