VIDEO "Un pas înainte sau înapoi pentru Sorescu?". Cum a răspuns Emil Săndoi

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 19:30
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 19:26

Emil Săndoi, selecțiorul naționalei U21 a României, a asistat la meciul amical din Antalya dintre Rakow (Polonia) și Qarabag (Azerbaidjan), scor 3-0.

Săndoi l-a văzut la lucru doar pe Bogdan Racovițan, care a jucat în ultimele 20 de minute pentru Rakow. Deian Sorescu, celălalt român din tabăra polonezilor, nu a fost în lot, având în vedere că s-a înțeles cu FCSB și urmează să semneze cu vicecampioana României.

Emil Săndoi: "Deian nu trebuie să considere că e un pas înapoi transferul la FCSB"

Selecționerul României U21 spune că transferul lui Sorescu la FCSB nu poate reprezenta un pas înapoi și este convins că internaționalul român își poate face loc fără probleme în echipa de start a bucureștenilor.

"Am avut ce să văd. De Deian știam că e în discuții cu FCSB. Pentru el îmi doresc ce e mai bine, e important să joace pentru el. E în circuitul echipei naționale și îi urez baftă.

Deian nu trebuie să considere că e un pas înapoi transferul la FCSB. E adevărat, campionatul Poloniei este un campionat puternic, sunt echipe cu bugete foarte mari, de zeci de milioane. Până la urmă, se vede asta pe teren. Am văzut azi o echipă foarte puternică (n.r - Rakow).

Deian poate să joace la FCSB. Poate să joace și fundaș, și mijlocaș, are unde să-și facă loc. E un jucător cu potențial mare și e foarte important pentru el să rămână în circuitul echipei naționale", a spus Emil Săndoi.

  • 150.000 de euro va plăti FCSB pentru împrumutul lui Sorescu de la Rakow până în vară
  • 1 milion de euro este suma pe care trebuie să o achite FCSB dacă vrea să îl transfere definitiv pe Sorescu

Emi Săndoi: "Racovițan e un băiat cu potențial fantastic, un profesionist desăvărșit"

Săndoi a avut cuvinte frumoase și pentru Bogdan Racovițan, internațional U21, care este descris ca un luptător cu potențial fantastic.

"Referitor la Racovițan, are o concurență foarte mare. Are acolo jucători de echipă națională - Svarnas, Petrasek, mai e căpitanul de echipă care nu a jucat astăzi.

Bogdan, la fel ca Deian, e un luptător și sper să își facă loc și să joace și mai mult decât azi. L-am încurajat. E un băiat cu potențial fantastic, un profesionist desăvărșit și văd un viitor frumos pentru ei", a mai spus Săndoi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!