Un nou Scornicesti in Liga I? Stadion de 16 mil € in Teleorman pentru derby-urile Alexandriei cu Orbeasca, Plosca si Peretu

Stadion Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2016, 11:04
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2016, 11:23

Judetul Teleorman, de unde este originar Liviu Dragnea, ar putea beneficia de o investitie de 16 milioane de euro, din bani publici, pentru un stadion ultra modern, scrie Hotnews.

Un stadion cu pista de atletism, spatii de cazare pentru sportivi, parcare VIP de 100 de locuri si platforma pentru carele de transmisii TV este in planul autoritatilor locale pentru orasul Alexandria, scrie Hotnews, care precizeaza ca investia se ridica la 16 milioane de euro si va fi suportata de Compania Nationala de Investitii si Primaria Alexandria.

Proiectul suna bine, dar singura problema e ca stadionul ar urma sa gazduiasca meciurile echipei FCM Alexandria cu rivalele din Liga a 4-a: CS Viata Noua Olteni, Unirea Tiganesti, Astra Plosca si Atletic Orbeasca.

Compania Nationala de Investitii a precizat ca: "Obiectivul se afla in procedura de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, urmand ca dupa aprobarea acestora sa fie demarata procedura de achizitie publica, in corelare cu alocatiile bugetare pentru Programul National de Constructii de Interes Public sau Social."

"Complexul va avea o capacitate totala de 5.496 de locuri si va beneficia si de spatii de cazare sportiva cu un total de 36 de camere, respectiv 72 de locuri." (Hotnews)

Alexandria, resedinta judetului Teleorman, are o populatie de 45.000 de locuitori si beneficiaza, in acest moment, de un stadion de 500 de locuri, construit in urma cu 40 de ani.

FCM Alexandria este lider in seria din care face parte, cu sanse de promovare in Liga a 3-a.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!