Liga 1

Un nou club istoric din Romania se pregateste sa revina in Liga I. Vestea uriasa primita

Au scapat de insolventa, Consiliul Judetean va baga bani in echipa, iar clubul vrea sa revina in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Februarie 2015, 18:39
Data actualizarii: Joi 12 Februarie 2015, 18:40

Farul Constanta poate invia din nou. Consiliul Judeţean Constanţa a decis joi aderarea ca membru asociat la Clubul Sportiv "Fotbal Club Farul Constanta".

"In momentul in care se va opera la Judecatorie si se va schimba statutul asociatiei, va avea loc si Adunarea Generala care va stabili ce se va intâmpla pe viitor la FC Farul. Conditia pusa de Consiliul Judetean Constanta este de a avea doua treimi din voturi. Momentan dorim sa formam o echipa competitiva, iar din sezonul urmator sa atacam promovarea in prima liga", a declarat vicepresedintele CJC, Cristinel Dragomir.

Acesta a precizat si faptul ca gruparea constanteana a iesit din insolventa pentru ca "cei care se puteau inscrie la masa credala nu au facut-o, iar termenul de prescriere de cinci ani a trecut. Ca atare, tot ceea ce este aprobat, si noi avem incredere in decizia judecatorului, este acest plan de organizare, care nu cuprinde datorii".

In cadrul sedintei CJC de astazi s-a votat alocarea sumei de 1,7 milioane de lei catre fotbalul de performanta, care vor fi acordati pe baza de proiect.

Modifică setările cookies