Ioan Niculae Astra Ploiesti Steaua Superliga

Un nou atac VIOLENT la Steaua: "Reghe trebuia sa se sarute cu Morais sau Gaman!" Patronul Astrei anunta REVOLUTIE in Liga I!

Chiar daca spune ca e multumit de performantele Astrei, Ioan Niculae anunta modificari importante de echipa si o ataca din nou pe Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Decembrie 2013, 14:16
Data actualizarii: Luni 23 Decembrie 2013, 14:16

Astra a incheiat 2013 peste Steaua in clasament, dar Niculae anunta ca va schimba 6 sau 7 jucatori pentru retur. Patronul giurgiuvenilor nu ii iarta pe rivali, despre care spune ca se afla pe podium doar cu ajutorul arbitrilor. 

"Meciurile cu Steaua ne-au aratat ca mai avem nevoie de 4-5 jucatori pentru a face performanta. E o sarcina grea pentru conducerea tehnica. Vor trebui sa analizeze foarte bine, pentru ca nu vreau sa gresim. In acelasi timp, 6-7 jucatori vor parasi echipa. Nu au aratat ca merita sa joace aici.

O echipa de pe podium a fost ajutata brutal de arbitri. Cred ca stiti la cine ma refer. Reghecampf si Mihai Stoica trebuiau sa-i sarute pe altii, nu pe ei. Pe Morais sau poate pe Gaman. A fost meciul de turnura. O sa vedeti ca, incepand cu urmatorul meci direct, Stelei ii va fi greu sa ne bata pe noi, nu invers", a spus Ioan Niculae la Dolce.

Podium Liga I dupa 19 etape:

1 Astra 42 p (19m)
2 Petrolul 40 p (19m)
3 Steaua 39 p (17m)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!