Un jucator din Liga 1 risca 2 ani de suspendare dupa ce a CALCAT intr-o casa de pariuri!

Un jucator din Liga 1 risca 2 ani de suspendare dupa ce a CALCAT intr-o casa de pariuri!

•U Cluj a inceput dezastruos anul 2015 si pare condamnata la retrogradare. Echipa ardeleana e acum implicata intr-un nou scandal, dupa ce unul dintre fotbalistii sai a fost surprins intr-o agentie de pariuri
•Presedintele Universitatii spune ca acesta ar putea fi suspendat timp de 2 ani

Sergio Zijler, fotbalist olandez adus la U Cluj in aceasta iarna de fostul antrenor George Ogararu, are mari probleme.

Jucatorul Universitatii Cluj a fost surprins intr-o agentie de pariuri sportive, lucru total interzis de regulamentele UEFA fotbalistilor in activitate.

Acesta a fost fotografiat, iar poza a aparut pe mai multe site-uri dedicate fanilor Universitatii Cluj, care au avut o reactie vehementa la adresa acestuia.

Zijler a jucat pentru Universitatea Cluj in doua partide in 2015, cu ASA Targu Mures si Dinamo, ambele pierdute de "sepcile rosii" cu scorul de 0-3.

Olandezul de origine surinameza are acum mari probleme cu sefii, presedintele Vlad Munteanu anuntand ca va ancheta cazul.

"Am aflat de aceasta situatie, am vazut o fotografie cu el la pariuri. Regulamentul Disciplinar spune clar: 2 ani de suspendare, plus 300.000 lei amenda. Vom face o ancheta in acest caz, trebuie sa luam si o decizie juridica si vom comunica acest lucru", a spus Vlad Munteanu, citat de siteul clujean stiridesport.ro

Articolul 60, punctul 5 din RD

"Fapta persoanei care participa direct sau indirect la pariuri sau alte activitati similare care privesc jocurile din competitiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect in astfel de activitati se sanctioneaza cumulativ cu:

a) interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pentru 2 ani;
b) penalitate sportiva de 300.000 lei

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cele mai multe cazuri de Covid-19 în ultimele 24h, în București și Cluj. Județele cu peste 100 de cazuri
BRAT

Modifică setările cookies