Liga 1

Un fost jucator al Stelei ii face praf pe suporteri: "Sunt mai presus decat echipa. Unele cluburi stiu sa si piarda"

Un fost jucator al Stelei ii face praf pe suporterii din Ghencea. Este suparat pentru ca nu au avut rabdare cu el. A plecat de la Steaua cu multe regrete si s-a intors inapoi de unde a plecat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2011, 17:51
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2011, 17:59

Iulian Apostol a venit la Steaua in 2010 impreuna cu alti 6 colegi. Nu a reusit sa castige increderea suporterilor si la inceputul lui 2011 a renuntat si s-a intors inapoi la Urziceni. „Insuccesele care au fost la Steaua au fost aruncate in carca celor care au fost la Urziceni. Nu am vrut sa fiu calcat in picioare. Cand esti pe teren si dai totul nu poti sa accepti asa ceva. Steaua este invata sa castige insa sunt si cluburi mai mari care stiu sa piarda. La Steaua suporterii sunt mai presus decat echipa. Ei sunt cei mai importanti. Daca jucatorii nu sunt sprijiniti de cei din tribuna nu ai ce sa faci. La Galati sunt oameni care vorbesc putin si muncesc. Steaua este un club mare care merita sa castige.

Are multi suporteri si nu ma refer la cei care vin si huiduie la meciuri. Steaua a luat cei 7 jucatori de la Urziceni pentru ca in ultima perioada nu castigat ce si-au dorit. Au luat acei jucatori pentru a face performanta, dar nu poti face performanta in cateva luni. Eu nu am putut sa accept sa fiu injurat la fiecare meci. Venea pe stadion si sotia mea si nu puteam sa accept asa ceva”, a spus Iulian Apostol, fost jucator al Stelei.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies