Liga 1

Un fost castigator al Cupei Campionilor cu Steaua in '86 a avut bilet la Tribuna a II-a, la coregrafia diabolica pusa la cale de dinamovisti

Farsa istorica reusita de dinamovisti la cel mai important meci al anului pentru Steaua incinge la maximum derby-ul din weekend.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2016, 18:57
Data actualizarii: Joi 18 August 2016, 19:09

Miodrag Belodedici, castigator al Cupei Campionilor cu Steaua in 1986, a fost la un pas sa faca parte din desenul pus la cale de dinamovisti.

Jean Vladoiu a povestit ca Belodedici avea bilet la tribuna a II-a, dar a fost convins cu cateva ore inainte de meci sa nu mai mearga la stadion.

"Pe prietenul meu Belodedici mi-ar fi facut placere sa il vad in alb-rosu. Lui i s-a dat bilet la tribuna a II-a si trebuia sa mearga la meci."

"Am reusit sa il conving sa stam impreuna si sa vedem meciul. Altfel, cu siguranta in vedeam in alb sau rosu."

"A fost o gluma facuta de cativa suporteri ai lui Dinamo. A fost o gluma reusita. Nu a deranjat nimeni pe nimeni. Suporterii nu si-au dat seama si au imbracat acele veste. Pana la urma, si Becali, si crainicul stadionului au fost pacaliti. Asta e... Sper sa nu ii motiveze pe stelisti pentru meciul din campionat", a spus Vladoiu la DolceSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies