Un dinamovist a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB: ”Toți merg unde-s bani”

Deian Sorescu Danut Lupu FCSB Raków Czestochowa Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 22:02
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 22:02

Fostul dinamovist Deian Sorescu (25 de ani) este ca și transferat de FCSB, care s-a înțeles în cele din urmă cu Rakow Czestochowa.

Singurul impediment era legat de clubul Rakow Czestochowa, care a cerut o sumă imensă în schimbul mijlocașului: 1,5 milioane de euro. Se pare că, în cele din urmă, polonezii au fost de acord să-l împrumute pe fostul dinamovist, astfel că acesta va evolua pentru FCSB.

Dănuț Lupu: ”Toată lumea se duce unde-s bani”

Dănuț Lupu a vorbit despre transferul lui Sorescu la rivala lui Dinamo. Fostul internațional este convins că acesta va fi ”apostrofat” de dinamoviști după alegerea făcută.

"Au mai fost, de la Dănciulescu încoace s-au cam perindat mai mulţi. În ziua de azi nu mai există dinamovişti sau stelişti, nu mai sunt vremurile de altădată, acum toată lumea se duce unde-s bani. 

Nu ştiu cât va avea puterea să suporte injuriile la care va fi supus pe toate stadioanele pe care va juca, fiindcă ştiţi foarte bine, sunt dinamovişti cam peste tot în ţară şi nu cred că o să-l aplaude", a spus Dănuţ Lupu, la Orange Sport.

Deian Sorescu a evoluat la Dinamo între 2018 și 2022 și a plecat de la gruparea ”roș-albă” din postura de golgheter. A marcat de 29 de ori și a oferit 26 de pase decisive, în toate competițiile, pentru marea rivală a celor de la FCSB.

  • 27 de meciuri, 3 goluri și 3 pase decisive a strâns Sorescu la Rakow într-un an
  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului, conform Transfermarkt
  • 7 partide are timișoreanul la naționala României
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!