Un club din Italia a venit dupa Ivan! Agentul jucatorului recunoaste: "Avem oferte!" Unde poate ajunge in vara
16 2016 18:44

Un club din Italia a venit dupa Ivan! Agentul jucatorului recunoaste: "Avem oferte!" Unde poate ajunge in vara

Anndrei Ivan e unul dintre cei mai curtati tineri jucatori din Romania. 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Dupa ce s-a spus ca e aproape de Barcelona, dar si de Espanyol, Andrei Ivan poate ajunge in Serie A. Torino si-a trimis oamenii la meciul cu Chiajna, iar agentul sau spune ca sunt mai multe oferte. Mai mult, sunt si multi impresari care incearca sa obtina semnatura tanarului atacant. Craiova cere 2,5 milioane de euro pentru transfer. 

Ivan este reprezentat de Sorin Paraschiv, care spune ca are exclusivitate pentru drepturile de transfer ale tanarului atacant de la CSU Craiova.


"Exista oferte si pe langa asta mai exista tot felul de agenti care il suna pe Ivan si pe tatal acestui dorind sa semneze cu ei! Andrei Ivan este jucatorul pe care-l reprezint si care va ajunge la un nivel foarte inalt! Ii multumesc atat lui, cat si tatalui sau ca au incredere in mine.

Chiar daca se incearca destul de mult in ultima perioada ca Andrei sa semneze procuri de reprezentare cu alti agenti, acesta a decis sa lucreze exclusiv cu mine", a spus Paraschiv in Gazeta Sporturilor.3 comentarii
  • 17 2016
    hubby la cat sa vorbit... nu pleaca niciunde... ramane la craiova si in viitorul apropriat la o echipa ce se bate la mijlocul clasamentului sau prin liga 2 prin rusia, turcia......
  • 16 2016
    ionut Mda astia din italia chiar asa saraci sunt sa cumpere de la noi??? lol...
  • 16 2016
    Gogu Panică la Craiova! Vor să-l ia pe Ivan la un club (de noapte) din Torino!...
Un val de aer polar aduce din nou ninsori în toată Europa. În România vor fi -9 grade
BRAT