Liga 1

Un castigator de Europa League si un UEFAntastic pentru salvarea Rapidului! Ganea: "Sper ca Nico si Sapunaru sa semneze"

Rapidul are un start greu de sezon. Cu o conducere administrativa noua, insa macinat in continuare de scandaluri, clubul din Giulesti spera sa se salveze de la retrogradare. Pentru asta, Ganea spune insa ca mai are nevoie de intariri si spera la aducerea a doi fotbalisti emblematici - Daniel Niculae si Cristi Sapunaru.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 17:00
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 17:12

Idolul peluzei, Cristi Sapunaru, s-a antrenat azi alaturi de restul lotului pregatit de Ionel Ganea. Fundasul ar putea veni gratis. E liber de contract dupa ce s-a despartit de Elche, insa incearca sa obtina despagubiri dupa ce acordul i-a fost reziliat unilateral.

Sapunaru, 30 de ani, a plecat de la Rapid in 2008 in schimbul a 6 milioane de euro. A revenit in 2010 pentru 6 luni, imprumutat de Porto, iar acum ar putea-o face definitiv.

Alaturi de "Sapun", rapidistii incearca in aceasta perioada sa-l convinga si pe Daniel Niculae sa semneze, dupa ce atacantul a esuat in incercarea de a-si gasi o echipa peste hotare.

Ionel Ganea, antrenorul Rapidului, spune ca isi doreste sa ii aiba cat mai repede pe cei doi la echipa, dar ei sunt cei care vor decide daca vor da curs ofertei venite din partea conducerii.

"Eu pot sa il conving pe Nico sa vina sa se antreneze, dar mai departe depinde de conducere si de el. El se antreneaza cu noi, la fel ca si Sapunaru. Pe amandoi ii doresc, dar mai ramane ca ei sa se puna de acord in privinta contractelor si asa mai departe", a spus Ionel Ganea.

Antrenorul giulestean a vorbit si despre ultimii doi sositi, portughezii Kikas si Rui Miguel, spunand ca cei doi nu sunt 100% pregatiti fizic: "Nu pot sa vorbesc prea mult despre ei pentru ca nu i-am avut prea mult la antrenamente si pregatirea lor nu este 100%. Eu am cerut transferuri unde am problemele cele mai mari, adica pe posturile de fundas stanga si atacant", a adaugat tehnicianul.

Modifică setările cookies