Ultrasii Stelei vor sa o ia de la CAPAT! Scenariul care ii trimite la meciuri direct in Liga a IV-a! Ce vor sa faca la Steaua:

Ultrasii Stelei vor sa o ia de la CAPAT! Scenariul care ii trimite la meciuri direct in Liga a IV-a! Ce vor sa faca la Steaua:

Fanii radicali ai Stelei vor sa sustina echipa Armatei indiferent de liga in care va activa.

"O sustinem indiferent de liga in care se va inscrie", anunta ultrasii de la Peluza Sud, rivali declarati ai Stelei pe care Becali e la un pas sa o piarda din cauza conflictului pentru sigla cu Armata.

Cel mai complicat scenariu care poate aparea este ca daca Armata ramane cu 'bunurile' Stelei lui Gigi, asa cum se exprima fanii pe retelele de socializare, atunci se poate infiinta o noua echipa.

Astfel, daca Ministerul Apararii ramane cu marca, acesta poate sa o atribuie altei formatii, pe care sa o inscrie intr-o liga inferioara, iar ultrasii de la Peluza Sud sunt de acord sa o sustina. Potrivit regulamentelor, "CSA Steaua" poate juca in Liga a IV-a, ultima existenta in Romania.

Steaua a fost inregistrata deja la Liga Profesionista cu noua sigla, cea cu steaua in opt colturi. Iar la numele clubului au fost adaugate "FC" inainte de Steaua Bucuresti si "SA" la sfarsit, ca sa completeze numele societatii sub care functioneaza echipa. Rapid a anuntat pe site ca trupa din Grant va debuta oficial in 2015 contra formatiei FCSB, in loc de Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies