Steaua Iasmin Latovlevici Liga 1

Un stelist pleaca in aceasta vara: "Au bani sa-l ia, au vandut jucatori la Inter si Barca!" Cine l-a urmarit

La Steaua din 2010, Iasmin Latovlevici ar putea pleaca in aceasta vara

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 11:21
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 11:56

 

Latovlevici, dorit de Dinamo Zagreb

Fundasul stanga al Stelei, Iasmin Latovlevici, poate sa plece in aceasta vara in Croatia. Jucatorul de 28 de ani a fost urmarit in mai multe randuri de reprezentanti ai lui Dinamo Zagreb. Steaua doreste 1 milion de euro in schimbul lui, urmand ca Alin Tosca sa ajunga la Steaua din vara pentru postul de fundas stanga.

"Dinamo Zagreb a fost in mai multe randuri in Romania sa vada jucatori, urmeaza sa-si faca niste calcule pentru a vedea ce fel de jucator vor. Nu stiu despre Guilherme nimic. Ei cand vin, o fac sa observe meciurile dar nu spun pentru ce jucatori.

Am discutat despre Latovlevici cu ei, este cel mai atractiv fundas stanga din Romania. Pot sa dea 1 milion de euro pentru un jucator. Dinamo Zagreb vinde jucatori foarte scumpi, au vandut la Inter pentru 10 milioane de euro si ultimul transfer a fost la Barcelona. Acum, depinde daca ei considera ca il pot vinde mai departe pe o suma si mai mare. Iar oferta trebuie sa fie multumitoare pentru toata lumea.

Nu am ajuns in faza sa discutam despre salariu. Orice jucator de la Steaua vrea un salariu cand pleaca de 400.000-500.000 de euro, Steaua are o cota in Europa.

Oferta de la Saint-Etienne era batjocoritoare pentru jucator. Am si acum oferta de la ei, dar nu-l respecta deloc pe jucator

Nu vad nicio dificultate in efectuarea transferului faptul ca Gigi Becali este la inchisoare, nu se simte in anturajul echipei ca lipseste el sau MM Stoica. Echipa a castigat al 2-lea titlu consecutiv cu patronul aflat la inchisoare" a spus Florin Iacob, agentul jucatorului, in direct la Sport.ro

Modifică setările cookies