ULTIMA ORA: Suspendare pentru meciul cu Steaua si o amenda socant de mare pentru Edi Iordanescu, pentru episodul "cel mai tare din parcare"

Autor: Sport.ro
Marti 26 Aprilie 2016, 15:33

	ULTIMA ORA: Suspendare pentru meciul cu Steaua si o amenda socant de mare pentru Edi Iordanescu, pentru episodul "cel mai tare din parcare"

Comisia de Disciplina l-a suspendat din nou pe Edi Iordanescu

Suspendare o etapa, adica la meciul cu Steaua, si o amenda de 10.000 de euro - asta e decizia data astazi de Comisia de Disciplina intr-un nou caz Edi Iordanescu.

Antrenorul Pandurilor a fost sanctionat pentru ca la meciul cu Astra, de la Giurgiu, a tinut o sedinta cu jucatorii la pauza, in parcarea stadionului, asta desi era suspendat.

Presedintele clubului Pandurii, Narcis Raducan, a explicat imediat dupa acel meci ca "Edi Iordanescu nu a facut nimic ilegal, pentru ca parcarea este considerata in afara stadionului, si ca astfel de solutii au mai fost puse in practica si de alti antrenori suspendati."

Narcis Raducan este socat de decizia data astazi de Comisia de Disciplina.

"Nu imi vine cred, nu am cuvinte... De exemplu, la meciul dintre Steaua si Dinamo, antrenorul Laurentiu Reghecampf a stat in spatele bancii si a dat indicatii non stop, asta desi era suspendat. E ciudat ca aceasta suspendare vine chiar inainte de meciul cu Steaua.", a spus Narcis Raducan pentru ProTV.

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies