CE LOVITURA! Steaua s-a inteles cu Marica! "Am batut palma in proportie de 90%, joi definitivam totul"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Ianuarie 2016, 20:05
Data actualizarii: Miercuri 06 Ianuarie 2016, 20:53

Steaua s-a inteles cu Marica, acesta urmand sa semneze in urmatoarele 24 de ore.

"Cred ca in proportie de 90% ne-am inteles. Mai raman 10% mici detalii de contract. Si despre ce prime e vorba. El are pretentii mari. Eu sunt multumit ca imi permit sa negociez cu el ca sa jaunga la Steuaa. Eu am pus o conditie, daca ai pretentiile astea mari, atunci vreau sa semnezi pe doi ani. Ca sa te vand sa iau si eu 20 de milioane. A inceput sa rada si maine o definitivam", a declarat Becali la Digi. 

Becali a negociat si cu Astra pentru Budescu si asteapta un raspuns din partea giurgiuvenilor. 

"Am vobit cu Buduru si Dani Coman, le ofer 1,1 milioane de euro, arabii dau banii in rate, eu dau banii in doua ore. Probabil le convine mai mult sa il dea in strainatate, dar degeaba gandesc asa. Ei sa nu ii intarasca pe Viitorul, pe Dinamo, pe Lignitul Oltenia. Nu au ei cum sa se bata cu Steaua la titlu. O sa vedeti, eu zic ca... nu mai vreau sa ma laud. Steaua e campioana. Asa cred eu. Steaua campioana, Viitorul pe locul 2, locul 3 Astra, apoi Dinamo si Pandurii. 

Le-am spus asa celor de la Astra: hai sa nu mai negociem pachet. Faceti o lista cu toti jucatorii. I-am spus lui Coman cine ma intereseaza. Budescu, De Amorim, Alibec, Junior Morais si Enache. Sa faca o lista si sa imi spuna suma. Ca sa nu ma tergiversam lucrurile. Deja noi trebuie sa luam niste masuri. 

Dupa ce rezolv cu Marica nu mai stau in ploaie. Cea mai mare problema a noastra era marcatorul. Celelalte lucruri sunt de intarirea echipei, de mofturi. Campionatul e luat cu Marica, dar noi trebuie sa intarim echipa de intrat in grupe", a mai spus Becali. 

 

Despre Mihai Stoica: "Nu are voie sa reprezinte clubul, nu ca nu are voie sa lucreze la club. Nu are voie nici sa stea pe banca, pentru ca atunci reprezinti clubul oficial, el nu va sta pe banca dar noi o sa facem o adresa la ICCJ sau la TAS, sa ne descifreze exact ce inseamna ca nu are voie sa reprezinte clubul. Eu cred ca poate sta si pe banca numai sa nu semneze hartii la arbitri sau ceva."

Despre transferurile lui Ivan, Bancu, Mateiu si Vatajelu de la CSU:
"Am vorbit cu patronul de la Craiova, domnul Rotaru, i-am zis de aia patru jucatori, a zis ca vrea patru milioane, i-am zis ca dau 2,5 milioane, mi-a zis ca "azi vreau patru milioane, poate maine vrea 2 jumatate", deci se poate face, in 6 ore eu ii dau doua milioane jumate. Vreau sa iau tot, si pe Marica, si pe Budescu, si pe astia de la Craiova, bag 6 milioane si scot 60, Liga Campionilor si transferuri scot banii."

Despre Costel Galca: "Ca antrenor, bravo lui pentru rezultate, dar de ce sa ma bag eu... eu ii zic felicitari, atat, mai multe nu spun. Eu nu l-am dat afara, s-a incheiat contractul si nu l-am mai prelungit, si eu stiu de ce dar nu va spun, de ce sa va spun? De ce trebuie sa il critic, sa ii dea Dumnezeu sanatate, dar atat va zic, la Steaua nu facea fata mai departe, ca altfel ii prelungeam".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!