ULTIMA ORA! Steaua negociaza transferul lui Momcilovic de la Pandurii. "Ne-am intalnit cu impresarul jucatorului"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Ianuarie 2016, 11:08
Data actualizarii: Luni 11 Ianuarie 2016, 11:12

Steaua trebuie sa isi asigure postul de fundas stanga dupa plecarea lui Guilherme. Lista lui Becali este una destul de lunga, acesta ducand negocieri cu Camora, Vatajelu dar si cu Momcilovic. Suma pe care vrea sa o plateasca Becali este de 150.000 de euro, desi pentru Camora CFR a cerut dublu iar Vatajelu costa chiar mai mult de atat.

Patronul Stelei s-a reorientat pentru fundasul Pandurilor, care se afla in ultimul an de contract, ceea ce ar putea sa ii faca pe sefii gorjeni sa ii dea drumul inca din aceasta iarna:

"Exista o discutie pentru Momcilovic, am avut o discutie cu el si cu agentul jucatorului dar el este un jucator de baza la Pandurii, daca ii dam drumul trebuie sa aducem un jucator de calibrul lui si e greu de gasit asa repede. Nu sunt asa de sigur ca ne vom desparti dar la fotbal nu se stie niciodata. La el e o discutie pentru ca se afla in ultimul an de contract, avem varianta sa il lasam sa plece acum pentru bani sau sa ne folosim de el pana in vara si sa il dam gratis", a declarat Narcis Raducan la Sport.ro

In acest moment, singurul fundas stanga din lotul Stelei este Tosca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!