ULTIMA ORA: se complica afacerea Alibec! Astra ezita sa-l dea, Buduru nu raspunde la telefon desi Becali a anuntat transferul :)

ULTIMA ORA: se complica afacerea Alibec! Astra ezita sa-l dea, Buduru nu raspunde la telefon desi Becali a anuntat transferul :)

Alibec si-a dat acordul pentru Steaua, insa negocierea dintre cluburi e pe hold.

Discutiile pentru ca afacerea de 1,5 milioane de euro sa aiba loc sunt tot mai complicate. Astra ezita sa dea raspunsul final, motivand totul prin bonusul de 1 milion pe care ar vrea sa il introduca in contract. Becali si-a dat acordul pentru un procent de 10% dintr-un viitor transfer, insa Astra insista sa introduca si clauza de 1 milion, care i-ar permite sa incaseze bani multi si in cazul in care Steaua il vinde pe Denis cu mai putin de 10 milioane de euro.

Alibec a semnat cu Steaua pe 5 ani. In primul sezon ar urma sa castige 13 500 de euro pe luna, apoi 20 000, a confirmat patronul Stelei. Becali sustine ca mai e nevoie doar de acordul oficial de la Astra pentru a-l putea considera pe Alibec al Stelei. Omul cu decizia la Giurgiu, Petre Buduru, nu mai e de gasit astfel ca tratativele sunt complet suspendate cel putin pentru moment.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies