Radoi a mers alaturi de Argaseala la FRF: stelistii se intereseaza cum poate sta fostul capitan pe banca FARA licenta PRO

Radoi a mers alaturi de Argaseala la FRF: stelistii se intereseaza cum poate sta fostul capitan pe banca FARA licenta PRO

Numit in functia de antrenor al Stelei de patronul Gigi Becali, Mirel Radoi va prelua fraiele echipei peste o saptamana, cand jucatorii se vor reuni in vederea pregatirii noului sezon.

Pana atunci, stelistii trebuie sa rezolve o alta probelma, aceea a numirii fostului capitan intr-o functie care sa ii permita sa stea pe banca, intrucat acesta nu detine niciun fel de licenta acreditata de Scoala de Antrenori.

Pentru a rezolva aceasta problema, Mirel Radoi si presedintele Valeriu Argaseala au mers in aceasta dimineata la sediul FRF, avand o intalnire cu oficialii de la Casa Fotbalului. Stelistii s-au interesat de posibilitatea ca tehnicianul sa pregateasca formatia campioana, dat fiind ca acesta nu detine in acest moment niciun fel de licenta.

Radoi si Argaseala au discutat cateva zeci de minute cu Dan Apolzan, directorul Scolii Federale de Antrenori, dar si cu selectionerul Anghel Iordanescu.

Cel mai probabil, pana cand Radoi va absolvi Scoala de Antrenori, postul de "principal" al Stelei va fi ocupat de Massimo Pedrazzini, in timp ce fostul capitan va fi in acte doar secund.

In varsta de 34 de ani, Mirel Radoi se afla la prima experienta de antrenor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies