Probleme mari pentru secretarul general al FRF! Chivorchian s-a AUTOSUSPENDAT din cauza problemelor cu legea

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Iunie 2015, 16:15
Data actualizarii: Marti 30 Iunie 2015, 20:58

Pus sub acuzare de DNA, Gheorghe Chivorchian s-a trezit azi cu sechestru pe case. Secratorul general al FRF s-a autosuspendat azi din functie.

"Astazi, 30 iunie 2015, domnul Gheorghe Chivorchian a solicitat presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, domnul Razvan Burleanu, suspendarea din functia de Secretar General, urmand ca aceasta sa fie prezentata in sedinta Comitetului Executiv de luni, 6 iulie 2015.

Domnul Gheorghe Chivorchian, in urma discutiilor cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Razvan Burleanu, a decis sa solicite astazi suspendarea din functia de Secretar General. Aceasta solicitare va fi prezentata in sedinta Comitetului Executiv de luni, 6 iulie 2015", scrie FRF.ro

"Am considerat necesar si firesc sa intrerup exercitarea atributiilor mele de Secretar General pana la finalizarea procedurilor initiate de institutiile statului si care ma implica, pana la clarificarea deplina a situatiei. Federatia Romana de Fotbal si-a asumat un nou parcurs, ghidat de profesionalism si transparenta, valori pe care le sustin, astfel ca, in urma unei discutii cu presedintele Razvan Burleanu, am decis sa imi prezint solicitarea de suspendare a atributiilor in fata Comitetului Executiv al FRF, in sedinta din 6 iulie 2015. Voi oferi toate informatiile necesare si sunt la dispozitia autoritatilor pentru lamurirea acestei spete care nu are de ce sa implice Federatia Romana de Fotbal”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

 

Presedintele Razvan Burleanu a aprobat cererea de suspendare: „Apreciez foarte mult pozitia domnului Gheorghe Chivorchian si modul in care a hotarat sa gestioneze acest moment. Sunt incredintat ca este cea mai buna decizie. Cata vreme se afla in derulare aceste proceduri ale institutiilor, unele care vizeaza o perioada de timp anterioara exercitarii functiei de Secretar General de catre domnul Chivorchian, vom urmari indeaproape evolutia acestora”.

 

Atributiile functiei de Secretar General al Federatiei Romane de Fotbal vor fi preluate temporar de Razvan Burleanu, mai scrie FRF.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!