Nae Manea: "Zamfir si Massone negociaza acum, maine pot semna actele" Presedintele Rapidului anunta ca e ULTIMA speranta:

Nae Manea: "Zamfir si Massone negociaza acum, maine pot semna actele" Presedintele Rapidului anunta ca e ULTIMA speranta:

Rapid 1-2 Steaua | Giulestenii pierd derbyul cu rivala din Ghencea si sunt eliminati din Cupa Ligii. Nicolae Manea prevede un viitor sumbru Rapidului, dar anunta ca Massone ar putea prelua maine clubul.

"Aceste derby-uri insemnau ceva in trecut, acum nu prea mai reprezinta mult. Diferenta nu a fost una extraordinar de mare, eu sunt multumit de ce au reusit baietii. Nu mi-a fost frica ca am putea fi umiliti. Noi am pierdut pe niste greseli. Intr-adevar, Steaua a mai avut ocazii, dar nu a fost o diferenta prea mare azi.

Daca vorbim de lot, de bani, e alta problema. Acolo e altceva.

Va fi un campionat in care se vor retrage 6 echipe. Eu cred ca se vor retrage multe cluburi inainte de final. Daca Rapidul a ajuns in halul asta, imaginati-va ce va fi cu alte echipe. Daca nu vine cineva acum, soarta Rapidului e pecetluita. Avem nevoie de jucatori.

Massone s-a intalnit cu Zamfir. Am inteles ca are un proiect, ca vrea sa aduca jucatori din afara. Eu nu stiu nimic. Toata raspunderea ii revine doamnei administrator judiciar, care face tot. Ea conduce clubul.

Am vrut sa aduc jucatori, dar nu am primit acceptul. Daca se merge tot asa, nici eu nu stiu daca mai pot sa continui. Numai eu stiu prin cate am trecut aici.

Am inteles ca Massone si Zamfir s-au dus sa mai discute, maine se pot semna actele pentru preluarea clubului", a spus Nicolae Manea la Look TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies