Liga 1

UPDATE | Copos nu va fi executat silit in urma Dosarului Transferurilor. Drept la replica - Ana Residences: "Executarea silita nu are nicio legatura cu George Copos"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2015, 16:10
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2015, 16:22

UPDATE | Ana Residences SA, prin administratorul Ion Taban, dezminte informatia potrivit careia George Copos va fi executat silit in vederea recuperarii prejudiciului din Dosarul Transferurilor. Intr-o solicitare a dreptului la replica, Ana Residences SA afirma ca nu exista nicio legatura intre procedurile demarate de ANAF si Dosarul Transferurilor.

"Executarea silita pornita de ANAF nu are nicio legatura cu George Copos sau cu Dosarul Transferurilor. Daca prejudiciul din Dosarul Transferurilor nu ar fi fost recuperat, A.N.A.F putea, conform Codului de procedura fiscala, sa execute silit bunurile proprii ale lui George Copos si nicidecum bunurile unei societati. Din dorinta de a publica stiri de senzatie, autorii articolului fac o confuzie voita intre patromoniul unei persoane juridice si patrimoniul persoanei fizice, in conditiile in care nicio dispozitie legala nu permite acest lucru.

Terenurile scoase la licitatie publica de A.N.A.F sunt proprietatea ANA RESIDENCES SA, si nu proprietatea lui George Copos, iar executarea silita a fost pornita pentru acoperirea sumelor datorate bugetului de stat de catre Societatea Fotbal Club Rapid SA, ANA RESIDENCES SA avand calitatea de garant ipotecar intr-o cerere de esalonare a obligatiilor bugetare formulata de club.

Intrucat FC Rapid SA nu a inteles sa respecte termenii si doncitiile stabilite prin Decizia de esalonare la plata a obligatiilor bugetare, A.N.A.F se indreapta acum impotriva garantului, ANA RESIDENCES SA", se arata in comunicatul Ana Residences SA, semnat de administratorul Ion Taban.


Fostul patron al Rapidului a executat o parte din pedeapsa din Dosar si a fost eliberat conditionat, insa statul Roman incerca sa recupereze acum prejudiciul creat de neregulile facute de fostul patron al Rapidului, scrie Economica.net.

Doua parcele de cate 10.000 de metri patrati sunt scoase la licitatie de ANAF pentru pretul de pornire de 1 milion de euro, jumatate fata de evaluarea initiala. Terenurile lui Copos sunt in cartierul Bucurestii Noi din Capitala, pe malul lacului Grivita. 

Modifică setările cookies