ULTIMA ORA! Guvernul scoate la licitatie marca "Steaua Bucuresti"! Ce suma incearca sa obtina

ULTIMA ORA! Guvernul scoate la licitatie marca "Steaua Bucuresti"! Ce suma incearca sa obtina

Armata trece mai departe dupa ce nu s-a inteles cu Gigi Becali. 

"Guvernul scoate la licitatie marca Steaua, la un pret de pornire de 3,69 milioane euro/an, fara TVA. in luna februarie, brandul "Steaua Bucuresti", pe care patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, incearca sa il reobtina dupa ce l-a pierdut in instanta in fata Clubului Sportiv al Armatei, era anuntat ca fiind evaluat la nu mai putin de 57,3 milioane de euro, cat brandul de la Fiorentina, Lazio, Corinthians, Sevilla la acel moment.

Prin Decizie civila pronuntata de inalta Curte de Casatie si Justitie in decembrie 2014, instanta a dispus anularea marcii „STEAUA BUCURESTI”, folosita de Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, iar Clubul Sportiv al Armatei “STEAUA” Bucuresti a primit certificatul de inregistrare a marcii.

Conform Legii 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, nefolosirea efectiva a marcii „STEAUA BUCUREsTI” pentru o perioada neintrerupta de 5 ani confera dreptul oricarei persoane interesate sa solicite instantei decaderea titularului din drepturile conferite de marca.", anunta profit.ro.

Guvernul scoate acum la licitatie marca "Steaua Bucuresti", iar pretul de pornire este sub forma unei plati anuale de 3.694.220 euro fara TVA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies