VIDEO | Gigi Becali a iesit din sediul DNA! Derapaj incredibil la adresa Vioricai Dancila: "Eu spun ce scrie in Scriptura!"

Gigi Becali a ajuns la DNA.

UPDATE 14:36 | Dupa aproximativ o ora si 40 de minute, Gigi Becali a iesit din sediul DNA.

La iesire, Gigi Becali a avut o noua declaratie incredibila, sexista. De aceasta data, victima i-a cazut Viorica Dancila, candidata la prezidentiale.

"Presedintele Iohannis nu ar trebui sa dezbata cu o femeie! Cum sa votez o femeie presedinte?! Ne ducem pe miriste! Ca facem confruntare cu Iohannis. Daca esti barbat, cum sa faci confruntare cu femeie? Ala e barbat! Ce idei poate sa aiba ea? Nu sunt misogin. Eu spun ce scrie in Scriptura. Nu se poate sa fie presedinte femeie!", a declarat Gigi Becali.


Gigi Becali a ajuns astazi la sediul DNA, in jurul pranzului. Finantatorul FCSB a declarat ca este vorba doar despre o procedura standard in legatura cu o serie de declaratii pe care le-a facut in urma cu 5 ani.

"Am fost chemat pentru a ridica o ordonanta de clasare pentru niste declaratii pe care le-am facut in 2014. Nu stiu despre ce e vorba. M-au intrebat daca vreau sa vin eu sa iau ordonanta sau daca sa mi-o trimita prin posta si am venit eu. Nu vreau sa se speculeze ca am facut eu nu stiu ce, am venit doar pentru ordonanta asta",
a declarat Gigi Becali la intrarea in sediul DNA.

Potrivit Antena 3, motivul pentru care Gigi Becali a ajuns la DNA ar fi legat de o declaratie facuta de patronul FCSB despre Puiu Popoviciu. Becali a fost acuzat atunci de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului pentru ca a declarat ca nu isi mai amintea denuntul pe care il facuse in cazul dosarului Fermei din Baneasa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT