Becali s-a intalnit cu sefii Armatei: "Ne intoarcem pe Ghencea intr-o luna!" Stadionul va fi marit la 55.000 de locuri pentru Euro

Gigi Becali s-a intalnit cu Armata.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2016, 18:55
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2016, 19:03

Despre negocierile cu Armata: "Cel mai important e ca e pace si nu mai e rea credinta. Am vorbit intr-un birou cu o camera ascunsa si microfoane pe pereti. Facem toate demersurile, dureaza o luna, doua, pentru antrenamente, facem un tarif. Am zis ca atunci cand e gata, ne mutam cu antrenamentele acolo."

Despre evaluarea siglei: "Evaluarea de 57 de milioane tine de toate cupele si medaliile castigate de toti sportivii din 1947 pana acum. Au zis ca merg mai departe cu procesul, nu il putem intrerupe. Au zis ca nu vor sa ne retrogradeze, ca nu mai au de unde sa ia bani. Le-am zis ca daca fac un pret rezonabil, sa pot sa il platesc, o fac cu bucurie, daca e mare, nu ma intereseaza. O fac ca sa atrag galeriile, ca imi place cu ei, e zgomot, frumos, si asa m-am certat cu ei, dar o iau pentru galerii."

Cand se reintorc in Ghencea: "Au zis ca nu are rost sa jucam in Ghencea ca vin lucrarile imediat, se mareste stadionul pana la 55-60.000 de euro. Va plati Fondul de Investitii Roman, il fac pentru Euro. Au zis ca daca fac stadionul asta, trebuie sa joace o echipa pe el, ca nu il fac degeaba."

Steaua isi face o sigla noua: "Facem o sigla noua acum, ne vom numi FC FOTBAL Steaua. Pe 2 aprilie le vine evaluare, mai dureaza 30 de zile sa faca licitatia, probabil inca 2-3 luni pana cand sigla va fi la noi inapoi."

Cat costa Stanciu: "Stanciu nu pleaca acum pe nicio suma. Dupa calificari de Champions League orice jucator pleaca. 4 milioane e foarte mult si e foarte putin. Sunt foarte multi bani dar sunt putini pentru Stanciu. Are 22 de ani, el e genial, asa il vad eu. Daca il mai tin 1 an, doi, il dau cu 10 milioane. Daca imi da cineva 10 nu il dau in vara, eu pot sa il vand cu 25, 30 din Champions League."

Sursa: Digi


Gigi Becali vrea sa faca pace cu Armata si sa foloseasca iar sigla "Steaua Bucuresti". Cele doua parti sunt in conflict de un an si jumatate, de cand patronul Stelei a pierdut drepturile de a folosi sigla, echipa redenumindu-se FCSB, modificandu-si chiar si emblema.

Dupa mai multe intrevederi intre Argaseala si Boroi, lucrurile au "escaladat", intalnirea avand loc de aceasta data intre Gigi Becali si reprezentantii MApN.

"Astazi, 16 martie, la sediul institutiei, a avut loc o întalnire între domnul George Becali si conducerea M.Ap.N. [...] Temele de discutie au fost evaluarea brandului “Steaua Bucuresti” si depunerea documentatiei pentru procesul de reabilitare si modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea.

Reprezentantii M.Ap.N. au prezentat criteriile dupa care s-a facut evaluarea marcii “Steaua”, precum si stadiul procesului de stabilire a taxei de licenta pentru aceasta. La randul sau, George Becali a declarat ca FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea marcii.

În ceea ce priveste stadionul, Ministerul Apararii Nationale a comunicat faptul ca documentatia necesara procesului de reabilitare urmeaza a fi depusa la Compania Nationala pentru Investitii în cel mai scurt timp. Totodata, s-a reafirmat de ambele parti necesitatea unui dialog constant, respectand legislatia în vigoare si o abordare în sprijinul promovarii sportului de performanta", scrie in comunicatul MAPN.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!