ULTIMA ORA! Becali, consultat de medici la Poarta Alba! Care e starea de sanatate a patronului Stelei!

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 12:18
ULTIMA ORA! Becali, consultat de medici la Poarta Alba! Care e starea de sanatate a patronului Stelei!

Starea de sanatate a patronului Stelei e din ce in ce mai rea.

Gigi Becali a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicala iar medicii ii recomanda operatia. Patronul Stelei a cerut intreruperea pedepsei, insa Tribunalul va lua o decizie abia pe 29 ianuarie. Pana atunci, Becali va fi consultat de celebrul neurochirurg Alexandru Vlad Ciurea, care va merge la Penitenciarul Poarta Alba. 

"De la penitenciar am primit rezultatul RMN, iar familia domnului Becali a venit la mine sa discutam. Ceea ce am vazut pe investigatie, plus descrierea bolii facuta de familie m-au determinat sa confirm diagnosticul de hernie de disc cervicala. Forma este complicata. Exista o presiune la vertebrele C5 si C6, iar indicatia chirurgicala este certa si reprezinta o urgenta in functie de acuzele pacientului", a declarat prof. dr. A. V. Ciurea in Ziarul Ring. 

Avocatul lui Becali sustine ca interventia se poate face in SUA, insa profesorul Ciurea sustine ca operatia e realizabila si in Romania. "Inca nu l-am examinat pe Gigi Becali, insa consider ca interventia se poate realiza in Romania, in centre medicale din reteaua publica sau privata care au sectii de neurochirurgie. La solicitarea pacientului, daca legea permite sau starea medicala impune, operatia se poate face si in strainatate. Nu l-am examinat direct pe domnul Becali. Familia dansului m-a rugat sa ma duc la Poarta Alba sa-l examinez. Am trimis penitenciarului o solicitare in acest sens, insa nu am primit, inca, niciun raspuns", explica prof. dr. Ciurea.

"Daca Becali nu va fi operat in timp util, risca sa ramana cu mana dreapta paralizata. Hernia pleaca spre spate si apasa maduva cervicala, fiind deplasata spre dreapta. In acest moment, dansul nu are voie sa faca efort si, pana la operatie, trebuie sa poarte un guler cervical", afirma prof. dr. A. V. Ciurea.

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies