ULTIMA ORA | ASA Targu Mures intra in insolventa, Liga I va trimite in Europa o echipa din Play Out

ASA Targu Mures insolventa Liga I Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2016, 14:59
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2016, 16:54

Cu mari probleme financiare, vicecampioana Ligii I a evitat, cel putin pentru moment, colapsul financiar. ASA Targu Mures a apelat la procedura de insolventa pentru a se salva, insa acest lucru inseamna automat un "eject" din cupele europene.

ASA Targu Mures a inaintat o cerere de intrare in insolventa dupa ce Consiliul de Administratie al clubului a decis reorganizarea vicecampioanei din cauza datoriilor.

ASA Targu Mures a ramas fara finantarea din partea Consiliului Local, iar datoriile in acest moment se ridica la jumatate de milion de euro. Din acest motiv, CA a vazut in insolventa singura varianta.

Chiar si asa, situatia ramane una complicata. Noua lege a insolventei prevede ca angajatii neplatiti timp de 90 de zile pot rupe contractele de munca.

Daca ASA va intra oficial in procedura de insolventa, iar Dinamo nu va primi nici ea licenta de participare in cupele europene, o echipa din Play Out va merge in preliminariile UEL. In acest moment, CSU Craiova e prima in Play Out-ul Ligii I.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!