ULTIMA ORA | Contra, alesul FRF, daca Petrescu nu da un raspuns pana in aceasta seara! Prima reactie a antrenorului dinamovist

Cosmin Contra este in discutii cu Federatia, iar in curand ar putea deveni noul selectioner al Romaniei. Asta daca Dan Petrescu refuza oferta FRF.

UPDATE 18:15 Anuntat ca fiind viitorul selectioner al Romaniei, in cazul in care Dan Petrescu refuza pana diseara oferta lui Burleanu, Cosmin Contra infirma discutiile.

Cosmin Contra spune ca nu a discutat pentru moment cu nimeni din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Anuntat de surse federale ca fiind urmatorul selectioner, in cazul in care Dan Petrescu nu da un raspuns pana in aceasta seara, Contra a vorbit pentru Pro•TV si www.sport.ro

"Nu am fost contactat de nimeni de la FRF", a spus Cosmin Contra in exclusivitate pentru Pro•TV.


Cosmin Contra este varianta Federatiei, in cazul in care Dan Petrescu refuza echipa nationala.

CFR Cluj i-a propus lui Burleanu ca Petrescu sa antreneze in paralel nationala si echipa de club, lucru cu care Razvan Burleanu nu a fost de acord.

Cosmin Contra a fost chemat la discutii si sunt sanse reale sa ajunga la un acord cu conducerea FRF. Spre deosebire de Dan Petrescu, Contra nu are o problema cu rezilierea contractului cu echipa de club.

"Noi, Dinamo, am fi onorati sa dam un antrenor la echipa nationala", a spus directorul sportiv din Stefan cel Mare, Adrian Mutu.

Totusi, varianta Dan Petrescu nu a picat! FRF asteapta un raspuns final din partea lui Petrescu pana la miezul noptii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies